Най-голямата българска тъканна банка Биорегенерация отбелязва 10-ия си рожден ден

Биорегенерация, най-голямата българска тъканна банка, отбелязва своя 10-ти рожден ден през септември. Биобанката започва своята дейност с услугите за съхранение на стволови клетки, но през годините научният капацитет се развива в цялостно портфолио от продукти в сферата на донорството на тъкани и органи, денталната практика и  офталмологията.

„Щастливи сме да отпразнуваме своя 10-ти рожден ден благодарение на хилядите семейства, които ни се довериха да съхраним безценните стволови клетки на децата им“ – каза Мая Стоева, административен директор на ТБ Биорегенерация.

Биобанката ще отпразнува специалната дата с благотворителна изложба с творбите на Алекс Коцева под надслов "Науката и изкуството - ЗА Живота", която ще подпомогне каузите на фондация Искам Бебе.

Биорегенерация е и първата българска тъканна банка, която успешно освободи съхранени в  България стволови клетки за лечение на дете с таласемия майор, което е още един успех и гаранция за световното ниво и качеството на услугата у нас.

Лабораторният комплекс и всички съхранени стволови клетки на ТБ Биорегенерация се намират в София, в  рамките на най-голямата болница за женско здраве МБАЛ Надежда. А за да направи услугата и консултацията още по-достъпна за хората, наскоро Биорегенерация откри свой офис и в търговски център Парадайс.

Повече информация за дейността на ТБ Биорегенерация и възможностите, които предоставя съхранението на стволови клетки пред модерната медицина ще намерите на www.bioregeneration.bg и www.stvolovikletki.com

Top